Home » Nieuws » Brabantse Wal Festival 2018 weer 4 dagen door het dak!

Geplaatst op 02-01-2018

Brabantse Wal Festival 2018 weer 4 dagen door het dak!

Ga met het Brabantse Wal Festival 2018 4 dagen door het dak! De ticketverkoop is begonnen. Lees meer over onze artiesten, activiteiten en ticketprijzen. We zien je weer graag terug op BWF editie 2018.

 

Zaterdag 21 april: Foute Mega Party met Q Music

Let op: SNOLLEBOLLEKES AL OM 20.30 UUR OP HET PODIUM!!!

Op zaterdag 21 april start het BWF 2018 weer met de inmiddels alom bekende Mega Party. Ieder jaar weer een succesvolle avond voor jongeren en oudere jongeren die wel van een fout feest houden. We hebben weer ons best gedaan om de beste, maar ook de “foutste” artiesten bij elkaar te zetten op 1 avond die door de DJ’s van Q-Music op onnavolgbare wijze aan elkaar worden gedraaid. Zij draaien de beste hits voor een Mega Feest! Met Snollebollekes zal al vanaf vroeg op de avond de stemming er grandioos in zitten.  Mis ‘m niet, want al vanaf 20.30 breekt hij de tent af, van links naar rechts en van boven naar beneden!! De grote surpriseparty act is Liesl von Possenhofen. Deze Tiroler zangeres met een gouden stem zal je even in Apres Ski Oktoberfest-sferen doen verkeren. Als de Q-Music mannen helemaal op toer zijn zal het jaren ’90- succes duo Twenty 4 Seven de tent gaan verbouwen met hun eurodance en jump hits. Het laatste uur is het weer de beurt aan Q-Music om het feest op daverende wijze af te sluiten.  Voorverkoopprijs € 15,-

 

Zondag 22 april: Senioren Schlager Muziekmiddag

Dit jaar geen enkele discussie over de senioren-muziekmiddag. Het bestuur vindt dat deze middag nooit meer mag ontbreken op het BWF. Een volle tent met prachtige mensen in de zaal en op het podium. Alle jaren willen we de groep “senioren” (lekker ruim van 40 tot 100 jaar) graag een mooie middag bezorgen. Dit jaar openen de bekende Edelweiss Buben de middag op de alom bekende wijze. Vanaf de opening van de Buben kan het publiek volop genieten van de schlagermuziek en hits van Liesl von Possenhofen, Der Ronnie aus Putte, Tiroler DJ Dave, Die Melando’s en Dennie Christian. Als afsluiter zal Dennie zeker met onder andere zijn wereldhit Rosamundede tent op z’n kop zetten.    Voorverkoopprijs €12,50.

 

Donderdag 26 april: Hollandse Avond, Koningsnacht: dresscode Oranje

We zijn er trots op om de hele avond non-stop de beste actuele Nederlandse zangers en zangeressen op het podium te presenteren. Met zeker ook de kans voor het Roosendaals talent Mike Alderson om zijn fans te trakteren op de eerste Nederlandstalige klanken van de avond. Daarna dendert de feesttrein door de BWF-tent met maar liefst nog 9 optredens: Alex (Bossie Rode Rozen), Henk Bernard, Peter Beense, Jan van Brabant, Henk Dissel, Samantha Steenwijk, Raymon Hermans, Sieneke, en het feestkoppel Gebroeders Ko sluit de avond af. Het succes van de BWF Hollandse Avonden van de afgelopen jaren gaan we zeker evenaren met deze artiesten. Met de € 15,- als voorverkoopprijs voor een hele avond Hollandse gezelligheid verwachten we weer volle bak in de tent aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Voorverkoopprijs €15,-

 

Vrijdag 27 april: Koningsdag: Grote Zeskamp – Kinderdisco- Popavond

De koningsdag zal op vrijdag weer in het teken staan van de Grote Zeskamp waarvoor teams zich vanaf nu weer op kunnen geven (www.zeskamphoogerheide.nl). De afwisselende onderdelen zorgen altijd voor een heel gezellige middag vol strijd en grappige taferelen. Vanaf 13.30 uur is de grote BWF-tent voor het tweede jaar het domein voor alle kinderen uit de gemeente Woensdrecht van 2 tot 8 (en ietsje ouder) voor de feestelijke KINDERDISCO, helemaal in het teken van alle vakantie hits en dansjes, onder leiding van DJ Dave en zijn team. Na de prijsuitreiking van de zeskamp start de gratis Pop-avond met de regionale talenten van de band New-Stuff, met onder andere de inmiddels bekende Hoogerheidense drummer Rick Jonckheere. Vanaf 22.00 uur zullen de drie mannen van de Nederlands-Engelse formatie Fragment de tent overnemen en het Brabantse Wal Festival 2018 op gepaste, knotsgekke wijze afsluiten. De hele dag en avond is de toegang tot het terrein en de tent helemaal GRATIS.

 

TICKETVERKOOP!!!

advertentie_BWF_carnaval

Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook